Očala Safilo Seventh Street

Cenovno ugodna, kakovostna in modna očala

Očala Safilo Seventh Street so očala italijanskega proizvajalca, ki so namenjena mladostnikom. Poznana so po živahnih barvnih kombinacijah in rada izstopajo.

Očala Safilo Seventh Street

Očala Safilo Seventh Street

Mladostna in modna očala

Očala Seventh Street by Safilo so nepogrešljivi okvirji za starejše otroke ali mladostnike, ki imajo radi modna očala. Oblike okvirjev so povzete po oblikah za odrasle, tako da se najstniki z njimi lahko počutijo bolj zrele in nimajo na izbiro le otroških okvirjev. Z možnostjo izbire med takimi očali lahko vplivamo tudi na njihovo samopodobo in boljše počutje.

Seventh Street by Safilo

Seventh Street by Safilo

Barvitost z modnostjo

Modeli okvirjev Seventh Street so navdihnjeni z vsemi barvami mavrice, zato lahko za svojega najstnika najdete okvirje v njegovi najljubši barvi ali barvni kombinaciji.

Kovina ali plastika? Zakaj ne oboje?

Kolekcija Safilo Seventh Street zajema vse vrste očal za mladostnike. Tako moderne plastične kot klasične kovinske in pa tudi okvirje v kombinaciji obojega. Izbirate lahko med velikim številom različnih oblik, barv in velikosti.

Očala Safilo

Očala Safilo

Fleksibilne priponke

Vsem, še posebej pa mladim, se rado zgodi, da pri snemanju očal pozabijo na previdnost. Zaradi fleksibilnih priponk so očala Safilo Seventh Street manj podvržena poškodbam in zlomom.

Očala 7th Street

Očala 7th Street

Dostopnost

Okvirji Seventh Street by Safilo so cenovno ugodni, kakovostni in modni okvirji, ki bodo s svojo funkcionalnostjo in prepričljivo obliko osvojili vsakega še tako zahtevnega najstnika.