Jisco očala za mladostnike

Španska Jisco očala s pridihom Sredozemlja

Jisco je španska blagovna znamka korekcijskih okvirjev za odrasle in mladostnike. Namenjena je tako moškim kot ženskam, najbolj pa je poznana po domiselnih barvnih kombinacijah, privlačnih oblikah in kakovostni izdelavi. Vsakdo, ki zaide v naš Jisco kotiček je navdušen nad Jisco kolekcijami očal. Najbolj očarajo prav mladostnike, ki imajo radi mešanico klasike in novosti.

Jisco očala za mladostnike

Jisco očala za mladostnike

Mediteranski stil za ljubitelje barv

Jisco očala očarajo z barvami in barvnimi kombinacijami. V harmoniji različnih barvnih kombinacij se čuti pridih španskega duha, morja in sonca. Mlade ljudi večkrat opazimo, da se skrivajo pod okvirji v črnih ali nevtralnih barvah. Izberite raje barve, ki poudarijo vašo življenjsko moč in mladost!

Jisco mladostniki

Jisco mladostniki

Kombinacije materialov

Jisco očala so ustvarjena tako za ljubitelje okvirjev iz umetne mase kot kovine. V zadnjem času je največja novost podjetja Jisco kombinacija umetne mase in titana. Ročke narejene iz titana omogočajo, da so očala lažja. Titan material je lahek in vzdržljiv in je prava izbira za vse, ki vas teža očal moti. Primeren je tudi za ljudi, ki imajo alergije na različne vrste kovin in zlitin. Če ne veste ali bi raje izbrali plastiko ali kovino, je rešitev za vas v kombinaciji obojega.

Jisco očala

Jisco očala

Funkcionalnost in modnost

Za Jisco očala iz titana se uporablja posebna tehnologija nanašanja barve, ki očala naredi še bolj odporna, saj se okvirji ne spraskajo. Očala Jisco ohranjajo svoje lastnosti tudi pri najbolj divjih dogodivščinah. Kombinacija trajnosti in modnosti pa je pozitivna lastnost, ki bo prepričala vašega mladostnika. Jisco očala so primerna za vgradnjo vseh dioptrij.  

Jisco očala za mlade

Jisco očala za mlade

Za mlade ter mlade po srcu

Jisco očala pa niso rezervirana le za najstnike in mladostnike. Primerna so za vse starosti, saj s svojimi oblikami in barvnimi kombinacijami navdušijo tudi starejše. Bodite vidni, svojo mladost izrazite s Jisco okvirji.