Otroška očala z garancijo

Brezhibno izdelana otroška očala

Točno izmerjena dioptrija in pravilno narejena otroška očala so ključnega pomena za očesni pripomoček s katerim bo naš otrok jasno videl in ga pravilno uporabljal. Otroška očala morajo biti narejena individualno. Pri izdelavi se mora upoštevati točna zenična razdalja in dioptrija, upoštevati pa se morajo tudi podatki izbranega korekcijskega okvirja glede na obraz otroka. Pri otrocih se zenična razdalja zaradi neprestane rasti spreminja. Pri vsaki novi izdelavi očal je zato potrebno to še posebej upoštevati. Le z veliko natančnostjo pri meritvah in izdelavi, ki ju zaupamo svojemu optiku, lahko zagotovimo, da naš otrok ne bo imel težav pri gledanju in ga ne bo bolela glava.

Otroška očala z garancijo

Otroška očala z garancijo

 

Garancija na meritve vida in izdelavo otroških očal

V optiki Moj optik na meritve vida in izdelavo otroških očal nudimo 100-odstotno garancijo. Odlično opravljen pregled vida razumemo kot osnovo našega dela. Zavedamo se, kako pomembna je točna izdelava, zato smo nanjo še posebno pozorni. Celotna storitev se opravi na enem mestu in vključuje kakovosten pregled vida, meritev očesnih podatkov, izbiro korekcijskega okvirja in očalnih stekel, meritev podatkov glede na izbrani okvir in zelo natančno izdelavo očal. Vsaka očala pred izročitvijo stranki skrbno preverimo.

S storitvijo »Otroška očala z garancijo« vam zagotavljamo, da sta izmerjena dioptrija in zenična razdalja točni in da so otroška očala brezhibno izdelana. V primeru morebitnih težav se vse ureja na enem mestu, kar za vas ne predstavlja dodatnih stroškov in neprijetnosti.

KORISTEN NASVET

Svetujemo vam, da pri naročilu otroških očal celotno storitev meritve dioptrije in naročila očal opravite na enem mestu. V primeru morebitnih težav z otroškimi očali tako lahko situacijo rešite na najbolj enostaven način in prihranite denar.