Očala Minima za mladostnike

Lahka in nevpadljiva očala

Očala Minima so namenjena najstnikom, ki iščejo vzdržljiva, lahka in nevpadljiva očala. S svojimi lastnostmi navdušujejo uporabnike vseh starosti.

Minimalizem s kančkom barvitosti

S svojim diskretnim videzom očala Minima pritegnejo mladostnike, ki se ne želijo izpostavljati z masivnimi okvirji. Na voljo so okvirji z enojno ali dvojno priponko. Izbirate lahko med enobarvnimi in večbarvnimi kombinacijami. Očala Minima Junior z enojno priponko obstajajo v 15 različnih barvnih kombinacijah, kolekcija Minima Junior 22 pa v 8 kombinacijah. Minima očala za mladostnike zajemajo zelo raznoliko paleto barv, vse od pastelnih do bolj živih barvnih kombinacij.

Očala Minima za mladostnike

Očala Minima za mladostnike

Trdnost titana

Očala Minima za mladostnike so poznana po titan materialu, ki je ena najtrdnejših kovin. Odlično se obnese v uporabi v korekcijskih okvirjih, saj je titan zelo vzdržljiv in fleksibilen. Zaradi svoje lahkosti je zelo primeren za mladostnike, ki ne prenesejo teže očal na nosu.

Očalna stekla

Stekla, ki so primerna za vgradnjo v očala Minima so Trivex stekla. To so zelo močna plastična stekla, ki so rahlo stanjšana, odporna na udarce in praktično nezlomljiva. Pri takih steklih ni nevarnosti krušenja na robu, kljub temu, da očala nimajo okvirjev. Več o Trivex materialu si lahko preberete tukaj.

Očala Minima

Očala Minima

Možnost izbire oblike stekel

Velika prednost očal Minima je izbira oblike stekel glede na želje uporabnika. Ob spremembi dioptrije in posledični menjavi stekel lahko izberete tudi drugačno obliko stekel. Pozorni pa morate biti, da z izbrano obliko stekel zajemate celotno optično polje. Izberite obliko, ki ne bo dopuščala kukanja čez zgornji ali spodnji rob očal, saj korekcija dioptrije ob tem ne bo pravilna. Širina stekel naj bo primerna obrazu vašega najstnika, le tako ga očala ne bodo tiščala, ali pa mu drsela z nosu.

Jamstvo

Očala Minima so narejena iz titan materiala, ali pa v kombinaciji umetne mase in titana. Proizvajalec na model Minima 22, ki je v celoti iz titana, nudi 10 let jamstva ob normalni uporabi. Model Minima Hybrid ima ob normalni uporabi 2 leti jamstva na frontalni del, ki je iz umetne mase in 10 let jamstva na priponke, ki so iz titana. V jamstvo niso vštete mehanske poškodbe, kar pomeni pretirana fizična uporaba moči.

Za uporabnika je to velika prednost, saj se v določenem roku, v primeru, da je reklamacija upravičena, lahko zamenja katerikoli del okvirja.