Otroška sončna očala Julbo

Kakovostna sončna stekla in okvirji prilagojeni otrokom

Julbo je francoski proizvajalec sončnih očal za otroke in odrasle, ki nudi sončna očala z optičnimi stekli najboljše kategorije. Kupci mu zaupajo že skoraj 130 let. Znani so po izumu prvih ledeniških očal davnega leta 1888. Od takrat neprestano razvijajo nove tehnologije oplemenitenja sončnih stekel z najboljšimi materiali. Podjetje Julbo ima v svojem programu sončnih očal tudi širok nabor otroških sončnih očal od dojenčkov do mladostnikov.

 

Očala Julbo za otroke

Očala Julbo za otroke

Sončna očala Julbo za dojenčke in malčke

Za dojenčke in malčke je Julbo z mislijo na njihove majhne obrazke ustvaril linijo sončnih očal Looping. Zaradi edinstvene oblike ste lahko brez skrbi, da bi jih otrok nosil narobe. Nosijo se z ene ali druge strani, brez izpostavljenih tečajev priponk pa si otrok ne more poškodovati prstkov pri snemanju in natikanju. Za dodatno zaščito lahko po želji namestimo tudi zaščitni trak, ki naredi očala še bolj fiksna. Več o otroških sončnih očalih Julbo Looping si lahko preberete tukaj.

Modeli sončnih očal Julbo za malo starejše otroke

Modeli Bubble, Booba, Loop, Puzzle, Lily in Luky (3. in 4. stopnja zatemnitve) so primerni za otroke od 3. do 6. leta starosti. Lahek material okvirja z dobrim oprijemom objame otrokov obraz, na očala pa lahko namestimo tudi naglavni trak. Ta dodatno zavaruje očala pred padci in drži očala na mestu.

Otroška sončna očala Julbo

Otroška sončna očala Julbo

Očalna stekla za otroška sončna očala Julbo

Očalna stekla so izdelana iz lahkega polikarbonatnega materiala, ki je zelo vzdržljiv in primeren še posebej za otroke. Očala za najmlajše imajo 4. stopnjo zatemnitve očalnih leč, kar je več kot pri sončnih očalih za odrasle. Izberete lahko tudi vrsto stekla, ki ima poseben nanos, ki poveča filtriranje vidne svetlobe. Tudi ostali modeli otroških sončnih očal Julbo se ponašajo z enakimi lastnostmi stekel in okvirjev. Med njimi so modeli Lola, Reach, Solan in mnogi drugi. Narejeni so v barvah primernih za deklice in v barvah za dečke.

Otroška sončna očala Julbo z dioptrijo

Mnogi otroci potrebujejo korekcijo vida, zato lahko v otroška sončna očala Julbo vgradimo kvalitetna korekcijska sončna stekla. Otroci lahko izbirajo med različnimi barvami stekel, izberejo pa lahko tudi polarizacijska očalna stekla. Preden se odločite za naročilo korekcijskih stekel predlagamo, da opravite očesni pregled, ki je osnova za pravilno korekcijo vida. Očala izdelana po izmerjeni dioptriji pri nas imajo 100% garancijo na zadovoljstvo.