Očala za otroke od 0-4 let

Otroška očala za dojenčke in malčke

Pri izbiri očal za najmlajše je potrebno biti še posebej pozoren glede izbire pravega okvirja. Očala morajo biti predvsem funkcionalna in namenjena mlajšim otrokom. To pomeni, da morajo biti očala primerno zaščitena, da se otrok z njimi ne more poškodovati. Širina okvirja ne sme biti premajhna in ne prevelika. Dolžina ročk mora biti ravno pravšnja, da se ročke lahko zavijejo za ušesi in s tem fiksirajo očala na obraz.

Očala za otroke od 0-4 let zajemajo očala za dojenčke in malčke. Predstavljamo vam korekcijske okvirje, ki so namenjeni še posebej zanje in so kakovostni in uporabni.

Otroška očala Comobaby

Otroška očala Comobaby so zelo varna očala, ki so odporna na lom in zato primerna še posebej za najmlajše. Očala za otroke se lahko zvijajo in raztegujejo, vendar se vedno povrnejo v prvotno obliko. Poznana so po pastelnih, nevpadljivih barvah. Na koncu priponk so narejene luknjice, kamor se lahko namesti vrvica, kar pripomore, da so očala bolj fiksna in varna. Več o očalih si lahko preberete tukaj.

Otroška očala Minima

Otroška očala Minima so izredno lahka očala brez okvirjev, ki skoraj ne spremenijo obraza in za katere skoraj ne vemo, da jih nosimo. Narejena so iz titan materiala in zato zelo vzdržljiva in fleksibilna z dolgo garancijsko dobo. Njihova velika prednost je, da se obliko stekel lahko prilagaja po želji. Na ročkah so barvne gumijaste obloge, ki se lahko menjajo. Več o očalih si lahko preberete tukaj.

Otroška očala Minima

Otroška očala Minima

Otroška očala Minima Hybrid

Očala za otroke Minima Hybrid Junior so že dvakrat dobila nagrado za najboljša očala v kategoriji otroških očal. Očala so poznana po svojih živahnih barvah in barvnih kombinacijah ter privlačnih oblikah. Sprednji del očal je iz umetne mase, ročke pa so iz titan materiala, ki je izredno fleksibilen in vzdržljiv. Očala so primerna tudi za otroke z nekoliko višjo dioptrijo. Več o očalih si lahko preberete tukaj.

Otroška očala Kids by Safilo

Otroška očala Kids by Safilo so narejena v štirih različnih velikostih in namenjena otrokom od 0-8 let. Izdelana so iz materialov na biološki osnovi, zato so zelo odporna in hipoalergena. Očala so brez kovinskih delov in izpostavljenih priponk, zato se otrok z njimi ne more poškodovati. Več o očalih si lahko preberete tukaj.

Otroška sončna očala Julbo Looping

Otroška očala Julbo Looping so prejela nagrado za najboljša sončna očala za dojenčke. Na voljo so v treh različnih velikostih za otroke od 0-4 let in v mnogih barvah. Očalna stekla so polikarbonatna in nudijo popolno zaščito pred UV žarki, ki so za oko nevarni. Očala so praktično neuničljiva, nimajo tečajev na priponkah, obrnemo pa jih lahko kakorkoli želimo. Več o očalih si lahko preberete tukaj.